Kunstnere online

Enhver spirende kunstnere ved, hvor vigtigt eksponering af deres værker er. I dag er der en masse websteder, der giver kunstnere og andre skabere mulighed til at fremvise deres værker helt gratis. Disse steder omfatter f.eks. deviantart.com, tumblr.com og ikke mindst facebook.com og twitter.com. Lige Facebook og Twitter bør supplere andre hjemmesider. Da både Facebook og Twitter er et socialt netværk, hvor kun ens venner og følgere kan se indlæg (vanligvis). En anden mulighed er simpelthen at designe deres egen hjemmeside, ligesom kunstnere som Kelly Rae Roberts, Lori Mcnee, har gjort. Deres hjemmesider er en dejlig blanding af surrealistiske malerier og grandiose akvareller.

Eksponering på denne måde er noget en af de bedste, man kan gøre. Kan du godt lide noget, du ser, kan du simpelthen ringe eller maile kunstneren direkte. På den måde kan man få jobtilbud blot ved at have sin egen hjemmeside. Har man en rigtig flot hjemmeside, får man måske mulighed til at designe en virksomheds hjemmeside.

Designer man en rigtig flot hjemmeside for en virksomhed, såsom vikingtoys.dk eller gerdmans.dk, kan man få fantastisk eksponering, selv til andre projekter, og dermed få flere job/følgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *